Søk
Leverandør
Løftebukker
Jema Autolifte A/S produserer alle våre løftebukker på vår egen fabrikk. Dette sikrer god kvalitet, innovasjon og utvikling. Utviklingen er på dansk og europeisk toppstandarder. Jema Autolifte A/S har før grunnleggelsen av vår fabrikk undersøkte markedet for komponenter for våre produkter, og vi samarbeider tett med produsenter for å oppnå høyest mulig kvalitet. Jema Autolifte tilbyr selvfølgelig reservedeler til alle våre løftebukker

Hjulbalanserer og dekkmaskiner
Å produsere våre dekk og balanserer vi har i mange år jobbet med en av de ledende produsenter av disse enhetene. Samarbeidet betyr best mulig verdi for pengene som åpenbart gagner våre kunder.

Verkstedutstyr
Jema Autolifte A/S har nå startet samarbeid med en av de største produsentene av garasjeutstyr på verdensmarkedet. Kvalitet og pris lever opp til de standarder vi har satt på Jema Autolifte A/S. Alle egenproduserte produkter er TUV CE-godkjent og produkter produsert av eksterne leverandører er selvfølgelig også CE-godkjent, Jema Autolifte A/S tilbyr ikke produkter som ikke er CE-godkjent!

Hurtigmeny
Løftebukker
Tilbehør


Hedmark Service AS
Mårvegen 7
2211 Kongsvinger
Norge


Telefon: 62 88 22 50


Email: ej@jemaautolifte.com

--

Husk hydraulikkolje når du
kjøper løftebukk!

Vis med merverdiavgift
Vilkår
Om oss
Sending
Hedmark Service AS
Mårveien 7,
2211
Kongsvinger,
Norway
Telefon: +47 62 88 22 50
Fax +47 62 88 22 51
Epost: ej@jemaautolifte.no